Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Alles over onderwijsinnovatie én een blik op de Leermeter

Op 4 februari 2020 (11:00 tot 12:00 uur) duiken Roel en Sanne samen met de kijkers in onderwijsinnovatie op het MBO (gratis download). Tijdens dit webinar vertellen we u over een aantal praktijkverhalen van onze klanten. Hoe geven zij onderwijsinnovatie vorm? En hoe ondersteunen ze dat met Educator? Ook geven we u de gelegenheid om al uw vragen over onderwijsinnovatie te stellen.

Tijdens dit webinar doet u in een uur inspiratie op het gebied van formatief evalueren, leren vanuit de praktijk en gepersonaliseerd leren. We laten ook zien hoe scholen met behulp van Educator hun innovaties vormgeven. Met een demonstratie laten we zien hoe onderwijsinnovaties worden ondersteund met Educator als formatief volg- en leerplatform, waar de Leermeter een centrale rol bij speelt

Voorbeelden van praktijkverhalen die aan bod komen:
  • Friesland College met Praktijkgestuurd leren
  • Landstede MBO met Talentvol Ontwikkelen
  • ROC Menso Alting met Gepersonaliseerd leren
  • Scalda MBO met Praktijkroutes
Schrijf u nu in om het webinar te kunnen bekijken. U ontvangt een bevestiging van uw registratie per e-mail. Let op, het aantal plaatsen is beperkt!

Tijdens het webinar verzamelen en beantwoorden we kijkers-vragen, maar als u nu al vragen heeft, laat het ons weten! Dan kunnen we daar indien mogelijk de inhoud van het webinar op aanpassen.

U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon.

Komt 4 februari nou niet zo goed uit? U kunt u alsnog inschrijven en het webinar achteraf bekijken!
Presentatie door
Roel Nicolai (Business Consultant bij Educator)

Roel werkt al ruim 10 jaar op het snijvlak van de techniek en de toepassing daarvan bij onderwijsprocessen. Roel vervult binnen Educator rollen op het vlak van business development, advisering en productontwikkeling. 

T +31 (0) 341 745 900
rnicolai@educator.eu 

Datum en tijd van dit webinar
Dinsdag 4 februari 2020
11.00 tot 12.00 uur

Deel dit webinar